Succes verhalen

Benieuwd naar wat mensen over ons vertellen? Lees hieronder dan de reviews! 

Tuinaanleg
We zijn heel erg enthousiast over onze nieuwe tuin. We hebben zelf een schets gemaakt en hebben deze besproken met Bert. Die heeft ons aanvullingen en tips gegeven zodat alles als totaal plaatje zou kloppen. Tussentijdse wijzigingen waren voor hem geen probleem en werden al snel gerealiseerd. We zijn heel erg blij met onze Ibiza stijl tuin en tevreden met het resultaat wat de mannen hebben geleverd. Niks is te veel en alles kan!

Familie Wilmot

Bert is een echte vakman waar je van op aan kan. Hij en zijn mannen werken snel, netjes en nauwkeurig. Bert denkt mee over praktische zaken en over het ontwerp van de tuin. Bert heeft bij ons de oprit aangelegd en die ligt er super strak bij!

Arno Schaap

Wij zijn helemaal blij met onze tuin. Dankzij deze toppers. Van uitruimen van de oude tuin, tot een hele nieuwe tuin met stenen en schuttingen!

Pascal Houterman

Bert en zijn team hebben in augustus een deel van onze tuin bestraat. Communicatie ging erg vlot evenals de afspraak maken voor het leggen van ons straatje. Snel stenen uitgezocht en Bert heeft verder alles geregeld. Alles was binnen no time gepiept. Het straatwerk ziet er keurig uit! Wij zijn zeer tevreden!

George Gram

Een goede prijs voor vakwerk, komt altijd zijn afspraken na. Denkt goed mee wat de klant wil geef goed advies. Kortom een top zaak

Wietse

Bert is bij ons aan huis gekomen. Heel fijn gesprek waarbij hij zelf ook input geeft en meedenkt over de opties. De tuin is aangelegd door nette en duidelijk ervaren mannen. Voor vragen is Bert altijd goed bereikbaar en reageert vlug. Al met al zeer positief over de service en de mooie tuin!

Sonja Maris

Ontzettend blij met onze nieuwe schutting. Echte vakmannen. Werken netjes en snel met een gezonde dosis gezellige Rotterdamse humor! Wij zijn er echt heel blij mee en als ik het even mag vergelijken; onze schutting aan de andere kant.. daar deden ze twee keer zo lang over en staat een stuk minder dan die van jullie! Top gedaan mannen.

Hester

Wij hebben het als een hele prettige samenwerking ervaren! Ze denken mee en zorgen altijd voor een mooi eindresultaat en dat is het allerbelangrijkst!

Daan en Fur

0
Foto's

Benieuwd naar de resultaten?