Tuinontwerp

De tuin is een plek waar u moet kunnen relaxen. Uw wensen en uw behoeftes staan hierin centraal. U vertelt, wij ontwerpen. Dit samen zorgt voor een perfect plaatje waar u jarenlang plezier van heeft.

Tuinaanleg

Als het tuinontwerp door u is goedgekeurd, de materialen zijn door u bepaald en het budget is vastgesteld kunnen we van start.

De mogelijkheden op een rij:
Sierbestrating, tuinverlichting, erfafscheiding, borders, hemelwaterafvoer, houtwerk, tuinterras, vijver, zwembad, beplanting, overkaping en zonwering

Sierbestrating
Eén van de belangrijkste aspecten van tuinaanleg is de bestrating. De bestrating bepaalt een groot deel van de sfeer. Het assortiment is reuze. Van natuurstenen tot betonnen tegels.
Tuinverlichting
Het is van toegevoegde waarde om juiste tuinverlichting te bepalen om het fantastische resultaat van uw tuin te belichten en uw tuin functioneel te kunnen gebruiken.
Erfafscheiding
Het is vanzelfsprekend dat u privacy wilt in uw tuin. Een erfafscheiding kan dit realiseren. De keuzes zijn eindeloos, van schuttingen tot groene hagen.
Borders
Wilt u sierlijke hoogteverschillen creëren die uw tuin voorzien van mogelijkheden tot het planten van diverse beplanting? Lees dan meer.
Hemelwaterafvoer

Het afvoeren van hemelwater kan op verschillende manieren. Wij werken deze afvoer graag op de meest nauwkeurige manier af.

Houtwerk

Of het nou gaat om een schutting, vlonder, damwand, trap of overkapping. Wij verzorgen het.

Tuinterras
Wij kunnen ons voorstellen dat uw tuinterras de meest waardevolle plek is in de tuin. Wilt u het terras in de zon of juist in de schaduw? Met terrasverwarming of zonder? Wij maken het voor u op maat.
Vijvers

Zwemmen in uw eigen tuin? Dat lijkt toch te mooi om waar te zijn? Wij verzorgen het aanleggen van een vijver of zwembad voor u van A t/m Z.

Beplanting
Een essentieel aspect voor de perfecte sfeer in uw tuin is natuurlijk beplanting. Heeft u wel eens gedacht aan de juiste bloeitijd, bladvorm etc. Wij geven u het juiste advies.
Overkapping
Met een terrasoverkapping kunt u het hele jaar genieten van het heerlijke tuinleven. Enthousiast? Lees meer.
Zonwering
Een heerlijk schaduwrijk terras en een aangename temperatuur in uw woning is natuurlijk onmisbaar voor iedere woning. Dit is te realiseren met de juiste zonwering. Er zijn talloze soorten waaruit u kunt kiezen. Lees meer.
blank

buitengewoon tuinleven