Vijvers

Onze visie

Na 20 jaar ervaring weet Buitengewoon Tuinleven als geen ander wat mooi en praktisch is als het op tuinen aankomt. Door deze jarenlange ervaring in de regio Zuid-Holland heeft Buitengewoon Tuinleven zich voornamelijk in deze regio op de kaart weten te zetten.


De voortuin is de entree van uw woning en door de tal van uiteenlopende mogelijkheden zorgen wij voor een prettig thuiskomen. De voortuin maakt het aanzicht van uw huis persoonlijk en zorgt voor een warm welkom.


De achtertuin is een verlenging van de woonkamer wat betekent dat uw woonoppervlakte op een prettige manier wordt uitgebreid. Wij streven er naar om van de achtertuin een plek van gezelligheid, fijn samenkomen en ontspanning te maken.

Onze missie

Met het team van Buitengewoon Tuinleven ontwikkelen wij de tuin welke volledig op uw wensen aansluit. Gezamenlijk bepalen we de uitstraling van uw tuin wat bij u past. Dit wil zeggen dat u zelf bepaalde ideeën heeft en deze met ons deelt. Met onze expertise adviseren wij wat de mogelijkheden zijn en creëren wij in samenspraak uw droomtuin.
0
Jaar ervaring
0
Tuinen
0
Tevreden klanten

Founder

Na 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in de rol van zelfstandig hovenier waarin ik mijn eigen stijl hanteer in het ontwikkelen van tuinen is Buitengewoon Tuinleven tot stand gekomen.


Na al die jaren de meest uiteenlopende en prachtige projecten te mogen realiseren is het nu aan mij om mijn eigen ideeën en ervaringen in mijn eigen hoveniersbedrijf te verwerken en dit aan de nieuwe generatie mee te geven.


De vrijheid om mijn eigen visie en missie in mijn eigen hoveniersbedrijf te verwerken hebben mij dan ook doen besluiten om deze missie te starten en u als opdrachtgever te kunnen bedienen vanuit mijn eigen expertise.

Tuinaanleg
blank

buitengewoon tuinleven